top of page

OM ANETTE RØPKE

Profil

Helhedsintegreret Dyreadfærdsspecialist og ESP vejleder. Instinktiv, mental og intuitiv telepatør. 22 års erfaring.

 

Har Tidligere haft 5 hundeadfærdsskoler i tidsrummet 5-18 år  i blandt andet Charlottenund, Ordrup og Birkerød og haft heste i Helhedsintegreret adfærds shaping via ESP kommunikation på sin gård i Karlebo. Her haft flere Olympiade og VM-heste, bl.a. for at afbalancere dem mentalt og fysisk (efter større skader) og få dem i god afspændt form på alle 3 planer via Klassisk akademisk gymnasticering og ridning.

Anette er mangeårig ven og elev af Bent Branderup, Akademisk Ridekunst og Hanna Engstrøm klassisk rideuddannet af Bent Brenderup. 

Anettes Helhedsintegreret Dyreadfærdskole er nu beliggende på hendes gård i Karlebo tæt på Fredensborg/Hørsholm. Her er klinik, møde/foredragslokale, ridebane, ridehus og hundetræningsområde.
Oprettede Human og Animal Spirit i 2007.

Animal Models har eksisteret siden 1995 og har været et af Nordens største og førende dyremodelbureauer i 20 år og tager stadig opgaver ind nationalt og internationalt (se under Animal Models her på siden).

Anettes ene sorte Maine Coon Hunkat Yin Yin har som det eneste dyr i Danmark modtaget en Robert sammen med Jonas Bagger og Malene Choi, Zentropa 2011. 

Anette har 10 Helhedsintegreret ESP og adfærdsshapede filmkatte, ditto 4 hunde og 10 heste og en pony.

Anette har endvidere oprettet et stutteri med avl af renavlede ibiriske heste såsom Lusitano og PRE (Pura Raza Espanol) og den danske fredrigsborger. Anette har nogle af de reneste og ældste Fredrigsborgerblodlinier og samarbejder med Bent Brenderup og Hanna Engstrøm om at avle nye renavlede elegante og samtidigt anatomisk korrekt barokke typer indenfor alle tre hesteracer. Der vil snarest blive oprettet en hjemmeside ang. dette stutteri og avlsarbejde: "Royal Bloodlines".

 Anette er blevet tilbudt flere internationale opgaver i film og reklamebranchen med Helhedsintegreret og ESP shaping af dyr, blandt andet i Ringenes herre, heste og rådyr i ”A Ferytail”
 

Dyreadfærdsspecialisten

 

Anette startede som selvstændig dyreadfærdsspecialist og åbnede Den Holistiske Dyreadfærdskole i 1995. I august 1997 fik hun en adfærdsklinik beliggende ovenpå Gentofte Dyreklinik i Hellerup. Klinikken har i nogle år nu ligget i Nordsjælland. I alle årene har hun haft et nyttigt og rigtig godt samarbejde med dyrlæger/klinikker/hospitaler i og omkring Storkøbenhavn samt resten af landet. Hun har helhedsintegrerede skoler, der nu ligger i Charlottenlund, Karlebo og Hørsholm.

På skolen findes uddannelser som Helhedsintegreret Hunde-katte og heste adfærdsinstruktører og klikker instruktører og Helhedsintegreret DyreVejleder og Animal Telepatic Shaper. De første 2 uddannelser har eksisteret i 15 år. Uddannelserne ligger i weekender og aftentimerne. Derved kan du have et fuldtids eller deltidsarbejde ved siden af.

Anette har siden 2000 arbejdet for større etisk forståelse for forsøgsdyr, stimulering og kommunikation med forsøgsdyr i Danmark og Europa. Primært har hun arbejdet på at forbedre vilkårene for dyrene på Odense Universitetscenter, Lundbech og Novo Nordisk samt Hollandske Forsøgsdyrs laboratorier. Dette har medført forbedrede vilkår for forsøgsdyr både her i landet, men også internationalt - da EU-parlamentet har ladet sig inspirere af effekten af forbedringerne både de etiske og af forsøgsdyrenes lavere stressniveau hos Novo, og ændret lovgivningen.

De fysiske forhold for rævene i de danske pelsfarme har også været behandlet og efter en høring i folketinget hvor Anette Røpke deltog med data om sine egne polar tam ræve, medførte dette til en ny lovændring. Anette har selv "tamme" polarræve i fangenskab og har lært meget af sit intensive studie af disse pragtfulde dyr.

Hun har gennem de sidste 18 år arbejdet professionelt med telepatisk kommunikation med dyr og ESP vejledning til mennesker og virksomheder.

 

Uddannelser

 • Axelsons 1995-96, klassisk massage mennesker og dyr.

 • Naturvidenskabelig, basislinie, formidling, kommunikation, biologi på RUC.

 • Biologi på KU.

 • Mat. Bio. Stud.

 • Almen zoologi, almen genetik, Almen Etologi, Husdyranatomi på KVL.

 • Fulgt dyreadfærdsterapeut- og hundeinstruktøruddannelse. v/Roger Abrantes. (2 år)

 • Klassisk menneskemassør (Axelsons Body Work School)

 • Hundemassageinstruktør (Axelsons Body Work School)

 • Menneske og dyrekinesiolog (1999)

 • Underviser i telepati med dyr og mennesker på 10 år

 • Kranio Sakral Terapeut v/Stanley Rosenborg Inst. Trin 1-2

 • Udlært fra Polarisskolen v/Grete Flemming i Stress I + II, Energetisk Anatomi, Indre lederskab

 • Anatomi og fysiologi, modul 1 v/Ole Køpke

 • Reikihealing, trin I v/Hanne Fritzbøger

 • Taget kurser hos Karen Pryor og Connie Olsson i USA 1997 (Clickertræning)

 • Akupunkturuddannelsesforløb v/Per Laurberg

 • Clairvoyance og meditations forløb

 • Div. seminarer, bl.a. Arthur Findlay College v/Glyn Edwards, Marion Dampir Jeans, Neal Donalds Walsch, Echart Tolle & Sivananda Ashram, Yoga og åndedræt, syd Indien 2004

 • Level 1-2 i Hummingbird healing technics v/Foster Perry (Shaman og clairvoyant).

 • Level 1-2 i Ancient Egypthian Kabbahla v/Kristos og Foster Perry

 • Telepatiske træningsforløb hos Natives i Australien

 • I telepatisk lære og telepatisk inspireret af Little Crawl, Native fra New Mexico. Little Crawl er fætter af Berhard og videbringer af Berhards folks lære.

 

ESP og Telepati

 

Anette har siden hun var barn været 'ekstra sensitiv' (Sensitiv.dk, Lise august, aut.psykolog, Sensitive Balance/sensitiv.dk Elaine Aron: Særligt sensitive mennesker, Borgen), og har et højt udviklet nervesystem og dermed ekstrasensorisk sanseperception(kommunikation) med alt levende.

Og det også med de såkaldte morfiske felter (Rupert Sheldrake, Ph.D., : Morphic Resonance, The Nature Of Formative Causation) i og omkring alt levende i æteren.

 

Anette har siden 1999 arbejdet professionelt med højere klarsyn, klarhørelse og klarfølelse (psykometri) i 'læsningen' af mennesker og genstande.. En del af de ekstrasensoriske sanser. Anette arbejder også med instinktiv (ubevidst) og mental telepati(bevidst). Det kan være en stor fordel at mestre flere af de ekstrasensoriske sanser, da det kan give et mere fuldkomment indtryk.

 

Anette har været i lære hos forskellige native, bl.a. aboriginal i Australien i 1990, under et ophold som cowboy. Hun har efterfølgende. søgt indsigt i `The Native Way`, ved at studere hos Foster Perry (Shamanistisk healer, USA) i 7 år. Fulgt undervisning af yogièr i ashrams i Indien, en tibetansk munk og den mexicanske shaman `Little Crawl`, fra Naugalernes slægt og de ældgamle indviede toltekere, `fætter` til og viderebringer af Bearhearts lære (bogen: Vinden er min moder`).

 

Anette afholder i dag kurser og uddannelser i den ekstrasensoriske sansekommunikation med naturen, dyr og mennesker,

æterisk intuitiv theta-healing, samt selfawareness og alpha-theta meditativ praksis.

 

Der er igennem årene skrevet en del artikler om Anette og hendes virke og virksomhed og hun er blevet interviewet i mange nationale og internationale aviser, magasiner ol blandt andet af Eurowoman, IN, Børsen, Berlingske , Jyllands Posten, LF Tidende, People's Magasin med flere.

Anette har endvidere som dyreadfærdsekspert og esp rådgiver medvirket i utallige tv-udsendelser blandt andet Aftenshowet, Go'morgen og Go'aften Danmark, TV2News, Radio avisen, TV Øst, TV2Lorry.

Samt medvirket i tv udsendelser som Praktikanten DR, Koncerns udsendelse om Anette, Det Gyldne Ben, Den 11'time, Susanne Bjerrehus's udsendelser og Pernille Aalund og Synnøve Søe's ditto.

Anette havde eget fast indslag i Go'morgen DK i 1.5-2 år sammen med blandt andet Michael Meyerheim og Cecilie Frøkjær.

Anette har desuden haft dyreadfærds postkasse i forskellige magasiner, dyremagasiner og blade og BT. 

Anettes egne dyr og dyr fra Animal Models har medvirket i et utal af stills, reklamer, teaterforestillinger, kortfilm, musikvideoer, dokumentar film og spillefilm.

Blandt andet kan nævnes TamTam Anettes kendte og skønne orangerøde polarræv i Tryg reklamen med hønen 2003/4, Ziom og Chohan hhv løvehund og Saluki Anettes to hunde kører bil i BroBizz reklamen fra marts og april 2018, Ziom spiller også hund i Filmen “Det andet liv”, Kenzo borderbassen fra Animal Models spillede hovedrollen i børnefilmen Storm 2009,  I kortfilmen King har en fantastisk lærings intelligent rottweiler en hovedrolle det var i 2015.

Samt flere Golden retrieverehvalpe fra Animal Models delte rollen i teaterstykket “Den ukendte hund i natten” på Betty Nansen teatret med Thure Lindhardt i 2016, og hvem husker ikke hunden Molly fra Den gamle fabrik’s marmelade reklamer.

Ullu, den indiske hornugle fra Ugleriget har Anette samarbejdet med via TelepaticShaping på i Nik&Jays musikvideo “Skytsengel”, 2016 og i opsætningen og verdenspremieren af “ Vildheks” på Østre Gasværk september 2017.

De sidste 3 år har Anette lavet radioprogrammerne ”Et hundeliv”, ” Et dyreliv” og ”Bevidsthedsfeltet” på radio 24Syv
 

bottom of page