top of page

ANETTE

RØPKE

Empatisk og autentisk kommunikation

og kontakt med dyr.

Stærke Relationer til Dyr

I denne første serie af instruktionsvideoer, deler Anette Røpke ud af sin mangeårige erfaringer med og viden om og indsigt i, hvordan katte kommunikerer. Hvordan katte og mennesker trives bedst og lever sammen på begge parters præmisser. Og hvordan man opnår den empati, der skal til for at møde kattene, hvor kattene er.

 

Anette Røpke giver konkrete råd til valg af den rette relation og beskriver de grundlæggende årsager til, at vi mennesker føler os tiltrukket af de katte, vi gør, og hvorfor vi vælger den race, vi gør.
 

Hun fortæller om katte og menneskers dagligdag sammen, om menneskers fejlfortolkninger af kattes adfærd og instinkter, fundamentale følelser, adfærdstræning og udfordringer.

 

Men først og sidst er instruktionsvideoerne et unikt indblik i kattens adfærd, kommunikation og instinktive telepati. Når man kender til dette, forstår man deres adfærd og reaktioner, og man har taget de første skridt til en dybere forståelse og empati for kattene iblandt os.

Få adgang til 200 instruktionsvideoer med mere end 21 timers instruktioner i hvordan du forstår og styrker din relation til din kat på Vimeo https://vimeo.com/ondemand/katterelationer

Se introduktionsvideoen nedenfor

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. It's easy.

Hundeskolen er ikke nogen almindelig hundeskole. Dette da Anettes instruktion er helhedsintegreret, dvs. instruktionerne er på selve årsagsplanet og ikke på symptomplanet. Dette udgør en væsentlig forskel i samværet og samarbejdet imellem hund og menneske, da der opstår og det ret hurtigt en god nærværende kontakt og kommunikation ud fra den højere udviklet empati hos mennesket! Når mennesket altså møder hunden, hvor den helt nøjagtigt ER i sin adfærd og livssituation! Denne måde helhedsintegreret at shape hunde og mennesker er opstået via et stort kendskab til hundes og menneskers både mentale, emotionelle og direkte fysiske adfærdsmønstre- og reaktioner og især at sanse, se og kende sammenhængene iblandt disse tilstande.  Anette har 30 års erfaring i at træne og shape hunde, da hun startede med at træne hunde i Hjemmeværnet og Civilforsvaret da hun var 10 sammen med sin farfar, en meget kompetent Schæferhunde fører. Adfærdsinstruktionerne på Hundeskolen gives individuelt ud fra et meget opmærksomt iagttagende og bevidst grundlag, både adfærdsbiologisk set og ud fra den høje ESP(ekstra sensoric perception ) Anette har. Når man som menneske har en høj ESP, kan man se sammenhængene i dyr og menneskers adfærd og adfærdsubalancer ret hurtigt , faktisk på et øjeblik og justere dem med det samme ud fra den egentlige årsag, som måske ligger et langt stykke bagud i tiden. Og dette både i forhold til hunden i Sig Selv og i forholdet hund-menneske!!.

Dette er en kæmpefordel for en nemt samarbejde imellem hund og menneske!!

 

Anette opererer med 4 læringsteknikker og 16 læringsmetoder, og var den første der startede med at anvende klikker shapingmetoden sammen med en jysk kollega i og med de i 1997 tog til USA og lærte metoden af Karen Pryors meget dygtige elev Lonnie Olsson.

Anette har videreudviklet Karen Pryours positive shapings metode Klik og Beløn i en mere helhedsintegreret retning og i nogle metoder inkluderet telepati.

 

Selve klikkeren som redskab indgår ikke i alle metoderne. Ikke alle hunde og mennesker er egnet til at anvende og blive shapet med  klikkeren, så her erstatter Anette klikkeren med en hensigtsmæssig lyd.

 

Anettes favorit metoder er Klik med signal og Ja med signal, Kombi med Klik og Kombi med Ja, samt Kontinuerlig Kombi shaping, og for dem der vil arbejde udfra et mere telepatisk plan og måske ligefrem intuitivt plan: metoderne Teleshaping med klik eller ja.

 

Anette har undervist i Helhedsintegreret HundeRacekundskab i mere end 15 år, og det en fordel når man skal træne sin hund at træneren kender til den selektive avl der ligger bag racerne. Da en border collie og en terrier, som udgangspunkt udfra deres oprindelige funktioner skal imødekommes meget forskelligt og shapes endnu mere forskelligt!!

På Hundeskolen er al instruktion meget direkte og tydelig, samt deltagerne lærer at være meget diciplinerede og shape med korrekt timing, og lærer at læse sin hunds adfærdssignaler udfra Anettes 30 års erfaring med ulve og ulvekrydsninger og deres KommunikationsSignalSystemer, samt forholdet Hund contra Ulv, hvad hos ulven kan anvendes i relation i forhold til hunden.

My Channel

My Channel

My Channel
Søg video...
Den 11. time afsnit 21, Sangeren Jens Unmack. Dyreadfærdsspecialist Anette Røpke. Kurt Thyboe

Den 11. time afsnit 21, Sangeren Jens Unmack. Dyreadfærdsspecialist Anette Røpke. Kurt Thyboe

27:57
Afspil video
My Life magasinet, Anette Røpke fortæller om hunde og nytår

My Life magasinet, Anette Røpke fortæller om hunde og nytår

10:06
Afspil video
bottom of page