top of page

Dyrenes bøn til menneskene

1.

Lær mig at kende på mit eget sprog ( læs: artsspecifikke kommunikationsSignalSystem ), og anvend disse mine egne mimiske, kropslige og vokale signaler , samt telepatiske signaler så godt du kan med så høj bevidsthed og empati som dig muligt, når du empatisk og positivt afventende henvender dig til mig.

 

2.

Kend alle mine basis behov som det HELE ( Helhedsintegreret ) væsen jeg er, før du lærer mig at kende.

(læs: sæt dig ind i min HELE trivsel på alle mine eksistensplaner: det mentale, emotionelle og fysiske, men også det Sjælsbevidste!!).

Kend mine stamfædres behov og min arts overlevelsesinstinkter, fundamentelle emotioner, mentale modulariserede intelligenser og fysiske behov for et miljø der minder om min stamfædres på så mange punkter som muligt.

 

3.

Kend dine egne behov, motivationer og intentioner i forhold til din instinktive tiltrækning , interesse og sjælelige kontakt af og til mig.

Kend forskel på mine Helhedsintegreret behov og dine egne, på dine forventningers rimeligheder og personlige lavere bevidste fortolkninger udfra dit eget sind som er så meget forskelligt fra mit.

 

4.

Giv tilbage til mig, mere end du tog!

Og det på alle eksistensplaner.

Således får jeg et større Helhedsintegreret fundament at leve udfra.

5.

Vær mod mig, som du vil at jeg skal være mod dig. Hvad du tænker, føler og gør på et menneskeligt instinktivt, intelligent og intuitivt plan vil jeg spejle på et dyrisk instinktivt, intelligent og bevidsthedsmæssigt plan. Det en af de Universelle evolutionelle naturlovregelmæssighederne. The law of attraction.

 

6.

Tag kun ansvar for mig, hvis du kan følge mig til denne min vejs ende. Derfor kend din sande natur og vælg mig kun til fra et ubetinget kærligt hjerte med ubetinget råderum og realisme for din livssituation og deraf ren empati og intention og ansvarsbevidsthed.

Samt en Helhedsintegreret intelligent indstilling til min HELE trivsel, samt erkendelsen af at min sjælsbevidsthed er et faktum så ganske sikkert som at bevægelse er den mest sikre konstant i Uiverset.

 

7.

Elsk mig, som du elsker DigSelv.

Opøv respekten og kærligheden for dit eget unikke HELE væsen og væren, deraf udspringer din ægte HELE respekt og kærlighed for mig.

Øv dig hver dag i at elske DigSelv ubetinget for at kunne elske mig ubetinget.

 

Først der mødes vi ægte ubetinget glade , fredfyldte og kærlige i sand væren og nærvær.

bottom of page