top of page

ANIMAL SPIRIT

Adfærdskonsultation

Anette Røpke kan hjælpe ethvert dyr med enhver egentlig naturlig adfærd og adfærd i unaturlig tilstand og dette indenfor enhver artsgruppe via sin mangeårige adfærdsbiologiske erfaring og trinvis operante shapingserfaring.

Anettes ESP evner giver en meget hurtig adgang til den helt til bagvedliggende årsag, således bliver dyr og menneske mødt Helhedsintegreret og på årsagsplanet hvad er det eneste der holder på den lange bane.

Læs mere her

Telepathic Tracking

Det muligt via forskellige esp evner at finde frem til bortkomne eller bortløbne eller evt. kidnappede dyr og mennesker og bortkomne eller stjålne genstande.

ESP (ekstra sensoric perception ) dækker over flere begreber og at have udviklet og især bevidst aktiveret en esp og end dog højere esp kan udvikle evnen at være i stand til at finde frem til bortkomne levende organismer, mennesker, dyr og objekter.

Læs mere her

Telepatisk og ESP kontakt med dyr

Via både instinktiv telepati og højere ESP (ekstra sensoric perception) er det muligt at få kontakt med og kommunikere med dyr, og aflæse og det ret nøjagtigt, nuværende og kommende balancer og ubalancer både fysisk/fysiologisk, emotionelt/følelsesmæssigt, mentalt og sjæleligt hos dyr.

Og dette hos alle dyr fra hamstre og leguaner til katte, hunde, heste og elefanter.

Det betyder at du kan få kontakt til din kære fine dyrerelation via fx instinktiv telepati og få informationer om alt!!, også om der er noget din dyrerelation savner eller mangler, og hvad der er vigtigt at få givet videre af esp indtryk til sin menneskerelation .

Læs mere her

bottom of page